info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Atlas themelor i historisë së botës

800 L

Qëllimi i këtij atlasi të historisë botërore është të japë një përmbledhje të rrugës që ka përshkuar njerëzimi që prej origjinës deri në ditët tona. Përparimi i qytetërimeve dhe faktorët nxitës të evolucionit historik, migrimi, zhvillimet ekonomike dhe sociale, zbulimet teknologjike, apo ciklet e mëdha kulturore, përshkruhen në faqet e këtij atlasi, në mënyrë të thukët e të përpiktë. Pra, ky tekst përbën një burim dijesh, jo vetëm për nxënësit por edhe për lexues të tjerë.

Bli

Qëllimi i këtij atlasi të historisë botërore është të japë një përmbledhje të rrugës që ka përshkuar njerëzimi që prej origjinës deri në ditët tona. Përparimi i qytetërimeve dhe faktorët nxitës të evolucionit historik, migrimi, zhvillimet ekonomike dhe sociale, zbulimet teknologjike, apo ciklet e mëdha kulturore, përshkruhen në faqet e këtij atlasi, në mënyrë të thukët e të përpiktë. Pra, ky tekst përbën një burim dijesh, jo vetëm për nxënësit por edhe për lexues të tjerë.

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Përktheu:

Merita Koçiu (Pino)

Viti i botimit:

2005

Faqet:

96

ISBN:

9989-108-21-8

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Atlas themelor i historisë së botës”

Your email address will not be published.

four + 4 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X