info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Atlas themelor për religjionet

800 L

Ky vëllim jep në një mënyrë të kuptueshme dhe me ilustrime të shumta një përmbledhje të historisë shpirtërore të njerëzimit, duke filluar që nga besimet dhe bindjet religjioze në kohët e lashta të parahistorisë deri në ditët tona.

Bli

Ky vëllim jep në një mënyrë të kuptueshme dhe me ilustrime të shumta një përmbledhje të historisë shpirtërore të njerëzimit, duke filluar që nga besimet dhe bindjet religjioze në kohët e lashta të parahistorisë deri në ditët tona. Atlasi në një mënyrë të thukët e të përpiktë të njeh me rëndësinë e besimeve fetare në zhvillimin e qytetërimeve, të kulturës, dijeve shkencore, ekonomisë si dhe me mënyrat e lidhjeve mes popujve.

Autor:

Antoni Tello, Jean-Pierre Palacio, Daniel Coma-Cros

Botues:

Albas

Përktheu:

Merita Koçiu – Pino

Viti i botimit:

2006

Faqet:

96

ISBN:

9989-108-40-4

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Atlas themelor për religjionet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − five =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X