info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Fletorja ime e kopshtit

570 L

Ushtrime didaktike dhe lojëra argëtuese për fëmijë që shkojnë në kopsht.

Bli

Ushtrime didaktike dhe lojëra argëtuese për fëmijë që shkojnë në kopsht.

Zbulo të kundërtat dhe ndryshimet

Mëso numrat dhe shkronjat

Ngjyros sipas ngjyrave dhe formave

Në çdo faqe do të ngjyrosësh, do të zgjidhësh ushtrime argëtuese dhe do të mësosh prej tyre.

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Përktheu:

Sofiana Filipi

Viti i botimit:

2018

Faqet:

106

ISBN:

978-608-237-039-2

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Fletorja ime e kopshtit”

Your email address will not be published.

11 − 1 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X