info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Blloku argëtues i kopshtit “Mëso dhe argëtohu”

450 L

Për fëmijë mbi tre vjeç vjen blloku argëtues i kopshtit “Mëso dhe argëtohu”. Ky bllok përmban ushtrime didaktike dhe argëtuese për fëmijë të kësaj grupmoshe.

Bli

Për fëmijë mbi tre vjeç vjen blloku argëtues i kopshtit “Mëso dhe argëtohu”. Ky bllok përmban ushtrime didaktike dhe argëtuese për fëmijë të kësaj grupmoshe. Në këtë bllok ata do të aftësohen të gjejnë dallimet mes figurave, të kopjojnë gjurmët e kafshëve, të gjejnë rrugën për të dalë nga labirinti, të gjejnë sendin e futur gabim mes sendeve të dhëna, të ngjyrosin etj. Ky libër ushtrimesh argëtuese vjen në formë blloku, pasi fëmijët e kësaj grupmoshe ende nuk janë aftësuar të punojnë në një libër, kurse blloku është më praktik për ta, për të punuar mbi të!

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Përktheu:

Sofiana Filipi

Viti i botimit:

2017

ISBN:

978-608-237-039-2

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Blloku argëtues i kopshtit “Mëso dhe argëtohu””

Your email address will not be published.

11 − nine =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X