info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Bubi gjumash

1,080 L

Duke vendosur dorën në gojën e bubit gjumash, i cili vetëm do të flejë gjumë, fëmijët argëtohen me historinë e tij. Ai i bën të gjithë të gogësitin dhe t’ju vijë gjumë. Po cilët? Mësojeni këtë duke u argëtuar me librin-lodër.

Bli

Duke vendosur dorën në gojën e bubit gjumash, i cili vetëm do të flejë gjumë, fëmijët argëtohen me historinë e tij. Ai i bën të gjithë të gogësitin dhe t’ju vijë gjumë. Po cilët? Mësojeni këtë duke u argëtuar me librin-lodër.

Autor:

Anna Obiol & Subi

Botues:

Albas

Përktheu:

Sofiana Filipi

Viti i botimit:

2013

Faqet:

10

ISBN:

978-9928-02-259-2

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Bubi gjumash”

Your email address will not be published.

5 × 2 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X