info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Kënga e turmës

800 L

Me poezi te shkruara brenda harkut kohor 1985 – 2016 … jeta ime ne poezi

Bli

Me poezi te shkruara brenda harkut kohor 1985 – 2016 … jeta ime ne poezi

Kenga e turmës

Ne jemi të gjithë këtu poshtë, po jemi vetëm

Zoti është aq lart sa gjëkundi s’duket,

Ndërsa tribuna pothuaj gjithnjë bosh,

Dhe kur dalin, ata duan vetëm t’i dëgjosh.

Ndaj ne jemi një turmë e madhe, e shtrënguar, jetime.

Këndojmë të gjithë me qirinj të fikur

Fryu erë e fortë, s’ka kush të na i ndezë,

Në tribunë nuk duket këmbë njeriu

Dhe kur vijnë,

Nuk kanë me vete një fije shkrepëse…

Autor:

Rita Petro

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2016

Faqet:

184

ISBN:

978-9928-02-810-5

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Kënga e turmës”

Your email address will not be published.

five + 5 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X