info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Filozofi dhe logjikë 11 (Kosovë)

Filozofi dhe logjikë 11 për klasën e 11-të të gjimanzit të shkencave natyrore (Kosovë).


Kategoritë: , , Etiketa:

Filozofi dhe logjikë 11 për klasën e 11-të të gjimanzit të shkencave natyrore (Kosovë).

Autor:

Dr. Blerim Latifi, Dr. Yllka Plasari (Myftiu), Ma. Ilirjan Meta

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2019

Faqet:

160

ISBN:

978-9951-15-059-0

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Filozofi dhe logjikë 11 (Kosovë)”

Your email address will not be published.

sixteen + 19 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X