info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Fletore pune Shoqëria dhe mjedisi 2 (Kosovë)

Fletore pune Shoqëria dhe mjedisi 2 (Kosovë).


Fletore pune Shoqëria dhe mjedisi 2 (Kosovë).

Autor:

Vllaznim Balidemaj

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2019

Faqet:

28

ISBN:

978-9951-15-102-3

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Fletore pune Shoqëria dhe mjedisi 2 (Kosovë)”

Your email address will not be published.

five − four =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X