info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Edukatë qytetare 10 (Kosovë)

(4 customer reviews)

Edukatë qytetare 10 për klasën e 10-të (Kosovë).


Kategoritë: , , Etiketa:

Edukatë qytetare 10 për klasën e 10-të (Kosovë).

Autor:

Lumnie Behrami, Veronika Duci, Juliana Ajdini, Eljana Dosti

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2019

Faqet:

96

ISBN:

978-9951-15-058-3

Shto vlerësimin tënd

Your email address will not be published.

4 + eighteen =


  1. emirjana fili

    Nje tekst me standart europian , nje hap i rendesishem per unifikimin e teksteve ne trevat shqipfolese. Nje nisme per tu inkurajuar

  2. Marsia Zemblaku

    Kete liber e vleresoj me 10 pike. Ishte i pasur me informacione te ndryshme dhe korrekt per nxenesit a vendit tone.

  3. Blerina Bakalli

    Nje liber me shume njohuri te cilat jane ne perputhje me moshen e nxenesve.

  4. Ergys Mehmeti

    Super liber👌

X