info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Joni, Kaltra dhe shtëpiza prej akulloreje

450 L

Bli

Joni dhe Kaltra dëshironin shumë të shkonin te gjyshi në fshat. Atje kalonin pushimet më të bukura.

Ata dëshironin shumë të kishin një shtëpisë prej druri në pemë. Gjyshi ishte përpjekur një vit më parë, por e kotë!

Një ditë kur u zgjuan nga gjumi, mbi pemë panë një shtëpisë prej druri të mrekullueshme!

Kush e kishte ndërtuar vallë atë?

Autor:

Denata Toçe

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2019

Faqet:

28

ISBN:

978-9928-300-85-0

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Joni, Kaltra dhe shtëpiza prej akulloreje”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + 3 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X