info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Koni dhe festa e kopshtit!

350 L

Kopshti i Konit po planifikon festën e verës, me gatime dhe lojëra të mrekullueshme. Ata do të vënë në skenë pjesën teatrore “Borëbardha dhe shtatë xhuxhët”. Por kush do të luajë Borëbardhën: Koni, Jolanda apo Julia? Provat dhe shfaqja janë mjaft emocionuese.

Bli

Kopshti i Konit po planifikon festën e verës, me gatime dhe lojëra të mrekullueshme. Ata do të vënë në skenë pjesën teatrore “Borëbardha dhe shtatë xhuxhët”. Por kush do të luajë Borëbardhën: Koni, Jolanda apo Julia? Provat dhe shfaqja janë mjaft emocionuese. Borëbardha e përrallës së tyre ishte shumë e veçantë. Në fund, të gjithë festojnë dhe argëtohen shumë, bashkë me prindërit.

Autor:

Liane Scneider & Eva Wenzel-Burger

Botues:

Albas

Përktheu:

Sofiana Filipi

Viti i botimit:

2019

Faqet:

24

ISBN:

978-9928-282-91-0

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Koni dhe festa e kopshtit!”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 2 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X