info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Antologjia e poezisë së “A dangerous method”

750 L

Antologjia e poezisë nga “A Dangerous Method” nisi si eksperiment social virtual. Anëtarë me aftësi të veçanta artistike, por edhe personalitete krijuese, u mblodhën në një arenë të madhe e sekrete virtuale. Këtu koha virtuale për këtë grup u kthye në një përvojë të shtyrjes së kufijve në rrugë të rrezikshme, të vendosjes së vetes në limite e përtej. Për të çliruar kështu mendjen me të vetmen mënyrë, mënyrën e kërkimit të Së VËRTETËS. Kështu lindi grupi sekret “A Dangerous Method”!

Bli

Antologjia e poezisë nga “A Dangerous Method” nisi si eksperiment social virtual. Anëtarë me aftësi të veçanta artistike, por edhe personalitete krijuese, u mblodhën në një arenë të madhe e sekrete virtuale. Këtu koha virtuale për këtë grup u kthye në një përvojë të shtyrjes së kufijve në rrugë të rrezikshme, të vendosjes së vetes në limite e përtej. Për të çliruar kështu mendjen me të vetmen mënyrë, mënyrën e kërkimit të Së VËRTETËS. Kështu lindi grupi sekret “A Dangerous Method”!

E tërë energjia e krijuar dhe e grumbulluar gjatë tërë kësaj kohe, që të merrte një kuptim, kërkonte një ndryshim forme, hapësira të reja… Dhe “DM” u kthye nga një hapësirë krijuese virtuale, në një motor pune krijuese reale.

Kështu lindi Antologjia e Poezisë “A Dangerous Method”.

Sigurisht, “A Dangerous Method” nuk përmblidhet vetëm me një grup poetësh… Dhe poezia e këtij brezi nuk mblidhet dot në një grup të reduktuar njerëzish, pasi ka të tjerë poetë fantastikë që nuk gjenden në këtë antologji. Në këtë antologji janë përzgjedhur vetëm krijimet e poezisë që janë postuar në grup, të cilat janë mbledhur me sugjerimin dhe dëshirën e mirë të poetes dhe botueses Rita Filipi, për t’i ndarë krijimet e këtij grupi edhe më gjerë ndër lexues.

Njerëzit vijnë, marrin, japin, ikin. Krijesa e gjallë poetike mbetet.

Lexim të mbarë!

Autor:

Rita Petro

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2015

Faqet:

123

ISBN

978-9928-20-626-2

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Antologjia e poezisë së “A dangerous method””

Your email address will not be published.

15 − 3 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X