info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Ku është ushqimi?

880 L

Çfarë hanë fëmijët dhe kafshët? Ndihmojini të vegjlit t’u përgjigjen pyetjeve, duke hapur “dritarezat” me figura në faqet e këtij libri. Kur të hapni “dritarezen” që ka përgjigjen e saktë, ata do të dëgjojnë e do të argëtohen me tingujt e gëzueshëm të kafshës që po ha ushqimin.

Bli

Çfarë hanë fëmijët dhe kafshët? Ndihmojini të vegjlit t’u përgjigjen pyetjeve, duke hapur “dritarezat” me figura në faqet e këtij libri. Kur të hapni “dritarezen” që ka përgjigjen e saktë, ata do të dëgjojnë e do të argëtohen me tingujt e gëzueshëm të kafshës që po ha ushqimin.

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Përktheu:

Emine Oktrova

Viti i botimit:

2012

Faqet:

10

ISBN:

978-608-237-004-0

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Ku është ushqimi?”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 13 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X