info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Letersia bashkekohore shqiptare

550 L

Botimi i librit “Letërsia bashkëkohore shqiptare” mbush sado pak zbrazëtinë që ka krijuar mungesa e botimeve të plota studimore për letërsinë shqiptare të zhvilluar në gjysmën e dytë të shek. XX. Ky që qëndron ndërmjet studimit dhe një libri të thjeshtë në komunikim, i drejtohet studjuesve e krijuesve të fushës së letrave si dhe të gjithë lexuesve të tjerë.

Bli

Kategoritë: ,

Botimi i librit “Letërsia bashkëkohore shqiptare” mbush sado pak zbrazëtinë që ka krijuar mungesa e botimeve të plota studimore për letërsinë shqiptare të zhvilluar në gjysmën e dytë të shek. XX. Ky që qëndron ndërmjet studimit dhe një libri të thjeshtë në komunikim, i drejtohet studjuesve e krijuesve të fushës së letrave si dhe të gjithë lexuesve të tjerë. Po një nga qëllimet kryesore, për të cilat dhe është krijuar shtëpia jonë botuese, është realizimi i botimeve për shkollat. Duke qenë të vetëdijshëm për mungesën e disa prej teksteve më kryesore që u mungojnë nxënësve dhe mësuesve të letërsisë (veçanërishtpër letërsinë shqiptare të shek. XX), pas botimit të librit “Letërsia moderne shqiptare” (Sabri Hamiti), po iu ofrojmë atyre këtë botim ndihmës, që vjen në vazhdimësi të të parit. Për këtë qëllim ne kemi respektuar programin e lëndës së letërsisë për letërsinë shqiptare në gjysmëshekullin e dytë.

Autor:

Ali Aliu, Shaban Sinani, Stefan Çapaliku, Tonin Çobani

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2001

Faqet:

252

ISBN:

99927-700-3-1

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Letersia bashkekohore shqiptare”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − sixteen =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X