info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Liber mesuesi Gjuhe shqipe 6

(10 customer reviews)

Libër mësuesi për tekstin shkollor Gjuhe shqipe 6.

Bli
Shkarkoni materialet e mëposhtëme:

Zgjidhni të paktën një mundësi


Libër mësuesi për tekstin shkollor Gjuhe shqipe 6.

Autor:

Natasha Kazmaj, Natasha Pepivani

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2017

Faqet:

352

ISBN:

978-9928-02-950-8

Shto vlerësimin tënd

Your email address will not be published.

3 × three =


 1. Eljo kello

  10 10

 2. Gresa ceni

  😍😍

 3. Gristjana Jaho

  10

 4. Olivia Xherimeja

  10

 5. maro

  😄

 6. Basha

  9999

 7. Satomja Jote

  Mire por ka dhe me mire

 8. Sara xhuti

  Liber I lodhshem

 9. Saniebodini

  😍

 10. Greta Dervishi

  Shume cilesore librat dhe plot dije gjithashtu. Kam vetem nje verejtje qe e ka hasur femija im ne klasen e peste . Disa teori nuk jane plotësisht të sakta prandaj ju kerkoj t’i shqyrtoni librat me vëmendje. Faleminderit !

X