info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Liber mesuesi Shoqeria dhe mjedisi 1 (Kosove)

Liber mesuesi Shoqeria dhe mjedisi 1 (Kosove)

Shkarkoni materialet e mëposhtëme:

Zgjidhni të paktën një mundësi


Liber mesuesi Shoqeria dhe mjedisi 1 (Kosove)

Autor:

Ilda Alushaj, Fikrije Idrizi Robaj

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2021

ISBN:

978-9951-15-140-5

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Liber mesuesi Shoqeria dhe mjedisi 1 (Kosove)”

Your email address will not be published.

fifteen − eight =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X