info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Lodra ime më e dashur

1,300 L

Ky libër përmban vjershat më të bukura për lodrat e dashura të fëmijëve. Ato shoqërohen me ilustrime magjepsëse nga bota e lojërave. Duke shtypur butonin pranë figurës përkatëse, fëmija do të dëgjojë vjershën për lodrën e tij të preferuar.

Bli

Ky libër përmban vjershat më të bukura për lodrat e dashura të fëmijëve. Ato shoqërohen me ilustrime magjepsëse nga bota e lojërave. Duke shtypur butonin pranë figurës përkatëse, fëmija do të dëgjojë vjershën për lodrën e tij të preferuar. Vjershat janë të thjeshta, me rimë të përshtatshme për këtë moshë, si dhe shoqërohen me melodi fëminore.

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Përktheu:

Sofiana Filipi

Viti i botimit:

2013

Faqet:

14

ISBN:

978-9928-02-254-7

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Lodra ime më e dashur”

Your email address will not be published.

19 − 9 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X