info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Luaj me shkronjat

Kutia “Luaj me shkronjat” përmban fisha kartoni me 36 shkronjat e gjuhës shqipe. Secila shkronjë shoqërohet me nga një figurë.

Çmimi: 900 Lek

Bli

Kutia “Luaj me shkronjat” përmban fisha kartoni me 36 shkronjat e gjuhës shqipe. Secila shkronjë shoqërohet me nga një figurë.

P.sh.:

– shkronja A = ANA (personazh i kutisë)

– shkronja B = BALONA … etj

Pas njohjes së shkronjës dhe figurës, fëmijët do të kalojnë në një etapë tjetër: atë të fjalëformimit. Kjo lojë mund të luhet edhe në kompjuter me anë të CD-së që shoqëron kutinë.

Autor:

Albas

Botues:

Albas

ISBN:

978-9989-108-45-5

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Luaj me shkronjat”

Your email address will not be published.

seventeen + seven =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X