info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Sfidë! Një javë pa ekrane!

420 L

Shkolla e Lolës vendos të bëjë një sfidë: një javë pa ekrane! Dhe sfida vlen për të gjithë familjen. Një javë pa telefon, pa kompjuter, pa tablet, pa televizor… pa asnjë ekran. Oh, jo, kështu fëmijëve iu duket sikur e gjithë jeta ndalon.

Bli

Shkolla e Lolës vendos të bëjë një sfidë: një javë pa ekrane! Dhe sfida vlen për të gjithë familjen. Një javë pa telefon, pa kompjuter, pa tablet, pa televizor… pa asnjë ekran. Oh, jo, kështu fëmijëve iu duket sikur e gjithë jeta ndalon. Prandaj ata duhet të organizojnë ditën ndryshe: të bëjnë shëtitje, veprimtari të ndryshme, të lexojnë, të luajnë me kushurinjtë dhe shokët, të gatuajnë me prindërit etj. Por në këtë sfidë të madhe, ata që rrinë të menduar edhe mund të gënjejnë…

Autor:

Christine Sagnier & Caroline Hesnard

Botues:

Albas

Përktheu:

Mimoza Mema

Viti i botimit:

2018

Faqet:

48

ISBN:

978-9928-258-99-1

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Sfidë! Një javë pa ekrane!”

Your email address will not be published.

12 + 7 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X