info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Teoria moderne letrare dhe tekstet antike

1,350 L

Një parashtrim i qartë dhe tërheqës i disa prej lëvizjeve më të rëndësishme të teorive letrare moderne, duke përfshirë këtu: formalizmin rus, strukturalizmin, narratologjinë, dekonstruksionin, studimin e gjinive, historicizmin e ri etj.

Bli

Kategoritë: ,

Një parashtrim i qartë dhe tërheqës i disa prej lëvizjeve më të rëndësishme të teorive letrare moderne, duke përfshirë këtu: formalizmin rus, strukturalizmin, narratologjinë, dekonstruksionin, studimin e gjinive, historicizmin e ri etj. Veçori e këtij libri është mënyra se si qëndrimi teorik i secilit kapitull futet në kontekstin e studimeve klasike. Po kështu, bibliografia e gjerë e bën këtë libër një burim të vlefshëm për çdo student dhe studiues të fushës.

Një libër që u vlen studentëve, po aq dhe atyre që tashmë janë diplomuar.

Autor:

Thomas A. Schmitz

Botues:

Albas

Përktheu:

Prof. ass. dr. Vjollca Osja, Dr. Edlira Tonuzi Macaj

Viti i botimit:

2019

Faqet:

304

ISBN:

978-9928-282-68-2

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Teoria moderne letrare dhe tekstet antike”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 2 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X