info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

100 shkencëtarët që ndryshuan botën

1,400 L

Libri 100 shkencëtarët që kanë ndryshuar botën, na njeh me arritjet gjigante të tyre: me këta njerëz, të cilët jo rrallë janë përballur me mosbesimin e skajshëm të mjedisit ose, edhe më keq, janë dënuar në rrugën e tyre për të zgjeruar kufijtë e dijes njerëzore.

Bli

Libri 100 shkencëtarët që kanë ndryshuar botën, na njeh me arritjet gjigante të tyre: me këta njerëz, të cilët jo rrallë janë përballur me mosbesimin e skajshëm të mjedisit ose, edhe më keq, janë dënuar në rrugën e tyre për të zgjeruar kufijtë e dijes njerëzore.

Në spektrin e gjerë të njohjeve shkencore, ky libër na çon nga kozmologjia e Kopernikut dhe e Galileit, nëpër labirintet mjekësore të Hipokratit dhe Galenit, te fushat e fizikës, biologjisë, kimisë dhe të gjenetikës.

Kjo është historia e ideve që i kanë dhënë formën botës së sotme, dhe që do ta formatojnë atë edhe në të ardhmen.

Autor:

Jon Balchin

Botues:

Albas

Përktheu:

Latif Ajrullai

Viti i botimit:

2017

Faqet:

208

ISBN:

978-9928-02-997-3

Jepni vlerësimin tuaj për librin “100 shkencëtarët që ndryshuan botën”

Your email address will not be published.

13 − 13 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X