info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Anija e Leos

670 L

Leoja i vogël ka një anije të bukur. Përmes këtij libri tregohet se si një ditë ai niset për peshkim me anijen e tij. Por, për të drejtuar një anije, duhet të jesh kapiten i zoti dhe të kesh trup atleti!

Bli

Leoja i vogël ka një anije të bukur. Përmes këtij libri tregohet se si një ditë ai niset për peshkim me anijen e tij. Por, për të drejtuar një anije, duhet të jesh kapiten i zoti dhe të kesh trup atleti!

Autor:

Emilie Beaumont & Nathalie Belineau

Botues:

Albas

Përktheu:

Mimoza Mema

Viti i botimit:

2013

Faqet:

14

ISBN:

978-608-237-035-4

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Anija e Leos”

Your email address will not be published.

five × 2 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X