info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Arti i poezisë

1,000 L

Ky libër është ngacmuar nga pyetje që ngrihen shpesh në auditorët tanë apo në qarqet letrare… Ai është konceptuar si një hyrje në artin e poezisë, për studentët në veçanti, por edhe për amatorët e poezisë në përgjithësi.

Bli

Si i qasemi artit të poezisë? Ky libër është ngacmuar nga pyetje që ngrihen shpesh në auditorët tanë apo në qarqet letrare… Ai është konceptuar si një hyrje në artin e poezisë, për studentët në veçanti, por edhe për amatorët e poezisë në përgjithësi, nëpërmjet gërshetimit të qasjeve teorike mbi çështje të tilla, si: diksioni poetik (veçanësitë e ligjërimit klasik dhe atij modern), keqkuptimet e vargut të lirë (vargu i lirë vs vargu i çlirë), pasuria e regjistrave stilistikë etj., me modelet më të mira të praktikave shkrimore që ofron prodhimi poetik shqip.

Autor:

Ballsor Hoxha

Botues:

Albas

Faqet:

134

Viti i botimit:

2021

ISBN:

978-9928-356-36-9

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Arti i poezisë”

Your email address will not be published.

8 + five =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X