info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Atlas i zoologjisë

800 L

Qëllimi i kësaj vepre është që t’i ofroj lexuesit, nxënësit dhe atij që kohë pas kohe e lexon këtë vepër, një panoramë tërheqëse dhe të përgjithësuar për faunën e planetit tonë, me ilustrime të qarta dhe precize, të shoqëruara me sqarime të shkurtra për fiziologjinë, organizmimin dhe sjelljen e kafshëve, që i bën më të qarta konceptet themelore të veprës.

Bli

Qëllimi i kësaj vepre është që t’i ofroj lexuesit, nxënësit dhe atij që kohë pas kohe e lexon këtë vepër, një panoramë tërheqëse dhe të përgjithësuar për faunën e planetit tonë, me ilustrime të qarta dhe precize, të shoqëruara me sqarime të shkurtra për fiziologjinë, organizmimin dhe sjelljen e kafshëve, që i bën më të qarta konceptet themelore të veprës. Hyrja lidhur me aspektet e përgjithshme të botës shtazore dhe indeksi i detajuar i termave, e rrisin vlerën praktike dhe didaktike të kësaj vepre të jashtëzakonshme.

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Përktheu:

Mr. Sc. Gazmend Iseni & Ass. Xhezair Abdija

Viti i botimit:

2006

Faqet:

96

ISBN:

9989-108-39-0

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Atlas i zoologjisë”

Your email address will not be published.

19 − 13 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X