info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Atlas themelor i Fiziologjisë

800 L

Ky atlas i mbushur me informacion, kombinon foto, diagrame, tabela e ilustrime me një tekst të qartë e të kuptueshëm për të shpjeguar funksionimin dhe ndërtimin e trupit të njeriut. Pas një hyrjeje të përgjithshme, fokusi zhvendoset me radhë nëpër temat kryesore të fiziologjisë.

Bli

Ky atlas i mbushur me informacion, kombinon foto, diagrame, tabela e ilustrime me një tekst të qartë e të kuptueshëm për të shpjeguar funksionimin dhe ndërtimin e trupit të njeriut. Pas një hyrjeje të përgjithshme, fokusi zhvendoset me radhë nëpër temat kryesore të fiziologjisë. Sistemi tretës përshkruhet dhe ilustrohet me kujdes që nga dhëmbët, stomaku, zorrët, mëlçia dhe mënyra se si lëndët ushqyese asimilohen nga trupi. Kapitujt e mëpasshëm përshkruajnë sistemin e frymëmarrjes, atë kardiovaskular, trurin, shtyllën kurrizore, sistemin nervor, veshkat dhe sistemin e urinimit, muskujt dhe funksionet e tyre, sistemet e riprodhimit tek meshkujt dhe femrat, dhe sistemin limfatik.

Autor:

Adolfo Cassan

Botues:

Albas

Përktheu:

Besian Xhezo

Viti i botimit:

2007

Faqet:

96

ISBN:

9989-108-33-1

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Atlas themelor i Fiziologjisë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − five =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X