info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Atlas themelor i historisë së artit

800 L

Kjo vepër ofron për lexuesin dhe publikun e interesuar një sintezë të shfaqjeve artistike, te cilat burojnë që nga parahistoria deri në ditët e sotme në të katër anët e planetit, një univers imazhesh dhe hapësirash, rëndësia e të cilave nuk qëndron vetëm në vlerat estetike që përcjellin, po edhe në transmetimin e komunikimin e ideve, ndjenjave dhe shprehive. Ilustrimet e pasura dhe treguesi alfabetik i lëndës plotësojnë vlerat didaktike të këtij vëllimi.

Bli

Kjo vepër ofron për lexuesin dhe publikun e interesuar një sintezë të shfaqjeve artistike, te cilat burojnë që nga parahistoria deri në ditët e sotme në të katër anët e planetit, një univers imazhesh dhe hapësirash, rëndësia e të cilave nuk qëndron vetëm në vlerat estetike që përcjellin, po edhe në transmetimin e komunikimin e ideve, ndjenjave dhe shprehive. Ilustrimet e pasura dhe treguesi alfabetik i lëndës plotësojnë vlerat didaktike të këtij vëllimi.

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Përktheu:

Sidita Gjipali

Viti i botimit:

2006

Faqet:

96

ISBN:

9989-108-26-9

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Atlas themelor i historisë së artit”

Your email address will not be published.

5 + 9 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X