info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Atlas themelor i Politikës

800 L

Atlasi i Politikës prezanton në një mënyrë interesante një pamje të përgjithshme të institucioneve dhe organizatave të ndryshme, shfaqjeve shoqërore dhe individuale, që përcaktojnë jetën e shteteve të ndryshme dhe qyteteve të tyre, e që përbëjnë veprimtarinë politike.

Bli

Atlasi i Politikës prezanton në një mënyrë interesante një pamje të përgjithshme të institucioneve dhe organizatave të ndryshme, shfaqjeve shoqërore dhe individuale, që përcaktojnë jetën e shteteve të ndryshme dhe qyteteve të tyre, e që përbëjnë veprimtarinë politike.

Kjo vepër shërben si një guidë e shkëlqyer për mendimin, filozofinë, lëvizjet dhe revolucionet që kanë prodhuar forma të ndryshme të qeverisjes, duke filluar që nga polisi grek deri te demokracitë moderne.

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Përktheu:

Sidita Gjipali

Viti i botimit:

2009

Faqet:

96

ISBN:

978-9989-108-08-2

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Atlas themelor i Politikës”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + 20 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X