info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

BALLKANIZIMI I EUROPËS

1,000 L

Ballkanizimi i Europës është jo vetëm një përshkrim i gjendjes në Europë, që lexohet me shumë ëndje, por edhe një përgjigje e refektuar për një bashkësi të hapur që nuk i fsheh problemet. Rëndësi vendimtare merr gjetja e zgjidhjeve politike, për të zbutur mosbesimin dhe polarizimin politik.

Bli

Ballkanizimi i Europës është jo vetëm një përshkrim i gjendjes në Europë, që lexohet me shumë ëndje, por edhe një përgjigje e refektuar për një bashkësi të hapur që nuk i fsheh problemet. Rëndësi vendimtare merr gjetja e zgjidhjeve politike, për të zbutur mosbesimin dhe polarizimin politik.

Autor:

Sylo Taraku

Botues:

Albas

Përktheu

Myrteza Shini

Viti i botimit:

2021

Faqet:

298

ISBN:

978-9928-356-11-6

Jepni vlerësimin tuaj për librin “BALLKANIZIMI I EUROPËS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 5 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X