info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Bebushi erdhi në shtëpi

550 L

Lindja e një fëmije mbetet një ngjarje e madhe për çdo familje. Ky libër përshkruan etapat e para dhe përvojat e reja të një vogëlushi ose vogëlusheje përgjatë ardhjes dhe rritjes së bebes në shtëpinë e tij /e saj. Libri synon, gjithashtu, të tregojë se ç’ndodh ndërsa bebja rritet dhe nis të zbulojë botën përreth. Në fund të librit do të gjeni dhe disa vargje argëtuese për të vegjlit, si dhe një udhëzim për të rriturit.

Bli

Lindja e një fëmije mbetet një ngjarje e madhe për çdo familje. Ky libër përshkruan etapat e para dhe përvojat e reja të një vogëlushi ose vogëlusheje përgjatë ardhjes dhe rritjes së bebes në shtëpinë e tij /e saj. Libri synon, gjithashtu, të tregojë se ç’ndodh ndërsa bebja rritet dhe nis të zbulojë botën përreth. Në fund të librit do të gjeni dhe disa vargje argëtuese për të vegjlit, si dhe një udhëzim për të rriturit.

Autor:

Berja Garcia Sabajes & Armelle Modere

Botues:

Albas

Përktheu:

Natasha Poroçani

Viti i botimit:

2011

Faqet:

36

ISBN:

978-9989-108-64-8

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Bebushi erdhi në shtëpi”

Your email address will not be published.

3 × 1 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X