info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Beni dhe Ana

(2 customer reviews)

500 L

“Beni dhe Ana” është një roman për fëmijë mjaft i këndshëm. Aty flitet për dashurinë fëmijërore mes Anës dhe Benit, për prindërit e tyre, shokët e shoqet e klasës së tyre, mësuesin aq simpatik Zajbman etj.

Bli

“Beni dhe Ana” është një roman për fëmijë mjaft i këndshëm. Aty flitet për dashurinë fëmijërore mes Anës dhe Benit, për prindërit e tyre, shokët e shoqet e klasës së tyre, mësuesin aq simpatik Zajbman etj. Romani trajton një anë të veçantë të marrëdhënieve të fëmijëve, si dhe dashamirësinë dhe taktin që tregojnë ndaj tyre si prindërit, ashtu edhe mësuesit. Mjedisi dhe jeta e përditshme e fëmijëve, në klasë e jashtë saj, vjen me ngjyra të gjalla e shumë tërheqëse.

Peter Hertling është një shkrimtar gjerman, i cili ka shkruar shumë libra për fëmijë.

Krahas shumë çmimeve letrare, libri “Beni dhe Ana” fitoi çmimin e librit për fëmijë të Cyrihut.

Autor:

Peter Hertling

Botues:

Albas

Përktheu:

Afrim Koçi

Viti i botimit:

2016

Faqet:

100

ISBN:

978-9928-02-798-6

Shto vlerësimin tënd

Your email address will not be published.

7 − six =


  1. Renata Pulaj

    Ky liber i pelqen femijeve jashte zakonisht shume, aq sa u detyrova te blija nje kopje tjeter per secilin.

  2. subi.kink

    ky liber me plqen shum eshte fantaksik

X