info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Antologji e Festivalit të Poezisë së Pabotueme

750 L

Kjo antologji është një përmbledhje poezish nga nëntë edicionet e Festivalit të Poezisë së Pabotueme, i cili është një aktivitet i krijuar dhe i organizuar nga EKO Mendje.

Bli

Kjo antologji është një përmbledhje poezish nga nëntë edicionet e Festivalit të Poezisë së Pabotueme, i cili është një aktivitet i krijuar dhe i organizuar nga EKO Mendje.

Në këtë përmbledhje gjenden poezitë më të mira të të gjitha edicioneve, të cilat do t`u dhurohen pjesëtarëve të edicionit të dhjetë, që pritet të mbahet së shpejti.

Autor:

EKO Mendje

Botues:

Albas

Përgatiti:

Ermira Omari

Viti i botimit:

2017

Faqet:

132

ISBN:

978-9928-02-920-1

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Antologji e Festivalit të Poezisë së Pabotueme”

Your email address will not be published.

fifteen + fifteen =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X