info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Bota e bebes – Lodrat

580 L

Ky libër, përmes ilustrimeve të këndshme, argëtuese dhe didaktike, i njeh të vegjlit me lodra të ndryshme dhe i mëson ata se si të luajnë me to. Në këtë libër fëmijët do të gjejnë edhe se cila është lodra e tyre më e parapëlqyer.

Bli

Ky libër, përmes ilustrimeve të këndshme, argëtuese dhe didaktike, i njeh të vegjlit me lodra të ndryshme dhe i mëson ata se si të luajnë me to. Në këtë libër fëmijët do të gjejnë edhe se cila është lodra e tyre më e parapëlqyer.

Autor:

Emilie Beaumont & Nathalie Belineau

Botues:

Albas

Përktheu:

Mimoza Mema

Viti i botimit:

2015

Faqet:

18

ISBN:

978-608-237-032-3

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Bota e bebes – Lodrat”

Your email address will not be published.

16 − five =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X