info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Bota rreth nesh

1,400 L

Libri “Bota rreth nesh” i njeh fëmijët me gjithçka që ndodhet në Tokë: qytetin e zhurmshëm dhe fermën e gëzueshme, pyjet e gjelbra, savanat dhe xhunglat, detet dhe oqeanet, malet, polet… Duke shtypur butonat zanorë që gjenden pranë figurave, fëmijët njihen dhe argëtohen me zërat e kafshëve dhe tingujt e natyrës në skajet më të largëta të botës.

Bli

Libri “Bota rreth nesh” i njeh fëmijët me gjithçka që ndodhet në Tokë: qytetin e zhurmshëm dhe fermën e gëzueshme, pyjet e gjelbra, savanat dhe xhunglat, detet dhe oqeanet, malet, polet… Duke shtypur butonat zanorë që gjenden pranë figurave, fëmijët njihen dhe argëtohen me zërat e kafshëve dhe tingujt e natyrës në skajet më të largëta të botës.

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2015

Faqet:

16

ISBN:

978-608-237-013-2

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Bota rreth nesh”

Your email address will not be published.

six + 15 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X