info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Dashuria dhe besa

280 L

Studiues, estet dhe kritik i letërsisë dhe arteve, ish drejtor i Institutit të Lartë të Arteve, petagog i estetikës dhe shef i Sektorit, shkencor të Filozofisë në Universitetin e Tiranës, studiues i njohur i vepres së shkrimtarit Ismail Kadare.

Bli

Studiues, estet dhe kritik i letërsisë dhe arteve;

Ish drejtor i Institutit të Lartë të Arteve;

Petagog i estetikës dhe shef i Sektorit;

Shkencor të Filozofisë në Universitetin e Tiranës;

Studiues i njohur i vepres së shkrimtarit Ismail Kadare.

 

Ndër botimet kryesore përmenden:

Universi letrar i Kadaresë (1993)

Fjalori i personazheve të Kadaresë (1995)

Fjalori i estetikës (1998)

Klubi i personazheve (2000)

Erosi te Kadareja (2001)

Kadareja përmes pasqyrave (2002)

Kadareja dhe fjala shqipe (bashkautor)(2004)

Shkrimtari përballë krimit (me të gjallët dhe të vdekurit e Kadaresë)(2004)

Autor:

Tefik Çaushi

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2004

Faqet:

81

ISBN:

99943-606-4-7

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Dashuria dhe besa”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen + fifteen =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X