info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Dritëhijet – Fatet

1,000 L

Ky vëllim i titulluar “Fatet” është vëllim i parë i serisë “Dritëhije”.

Bli

Ky vëllim i titulluar “Fatet” është vëllim i parë i serisë “Dritëhije”. Ngjarjet në këtë libër zhvillohen në mjedise të ndryshme, herë të vërteta dhe herë imagjinare, por gjithnjë të ndërtuara me ngjyrat e dualizmave njerëzorë, ku njeriu takohet me veten dhe me tjetrin; me të jashtmen dhe të brendshmen; është i lidhur dhe i ndarë; emocional dhe racional; në kërkim të gjithçkaje, por i kushtëzuar në veprime që përsëriten; është armik dhe mik; i dizajnuar për madhështi, por performues i shtazërisë, paqësor dhe vrasës; i ndjeshëm dhe indiferent; i babëzitur për dije, por i dëshpëruar të përqafojë variantet e para iluzive… që të gjitha këto janë dritëhije të pjerrëta, reale e të vërteta.

Autor:

Xhoana Jaku

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2022

Faqet:

358

ISBN:

978-9928-375-86-5

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Dritëhijet – Fatet”

Your email address will not be published.

thirteen + two =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X