info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Erërat që trazojnë mjegullën

700 L

Në mesjetën e mesme arbërore, kur kufijtë gjeografikë lëvizin si me dorë dhe ngjarjet politike janë të paqarta, ekziston një qytezë e vogël mes maleve, që jeton në moskokëçarjen e vet. Zoti i saj është një njeri misterioz, i egër dhe i fuqishëm. Shpirti i tij zgjohet sa herë që erëra të reja fryjnë dhe trazojnë mjegullat e përjetshme të Naltinisë. Fjala “ndryshim” nuk ekziston.

Bli

Në mesjetën e mesme arbërore, kur kufijtë gjeografikë lëvizin si me dorë dhe ngjarjet politike janë të paqarta, ekziston një qytezë e vogël mes maleve, që jeton në moskokëçarjen e vet. Zoti i saj është një njeri misterioz, i egër dhe i fuqishëm. Shpirti i tij zgjohet sa herë që erëra të reja fryjnë dhe trazojnë mjegullat e përjetshme të Naltinisë. Fjala “ndryshim” nuk ekziston.

Ky roman është një “rilexim” i legjendës së Gjergj Elez Alisë dhe Bajlozit të Zi. Një panoramë kalorsiake dhe gotike, në një mjedis të magjepsur, plot mite dhe besëtytni, ku lufta për pushtet zhvillohet e ashpër, me intriga dhe me dritëhije të forta.

Autor:

Ervin Nezha

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2022

ISBN:

978-9928-375-92-6

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Erërat që trazojnë mjegullën”

Your email address will not be published.

19 + sixteen =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X