info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Faqja e fundit

800 L

Përmes personazheve që mbartin brenda tyre sekrete të dhembshme dhe tragjeditë e shekullit XX, Kapllani rindërton historinë e një familjeje që fsheh origjinën e saj. Ai rrëfen historitë e një babai dhe të birit, që iu mbijetojnë regjimeve mizore dhe një epoke të trazuar falë pasionit dhe dashurisë për librat dhe gjuhët.

Bli

Melsi, gazetar dhe shkrimtar shqiptar që jeton në Greqi prej njëzet vjetësh, kthehet me ngut në vendlindje, pasi merr vesh vdekjen enigmatike të të atit në Shangai. Për njëzet e pesë ditë ai përballet me burokracitë rraskapitëse të shtetit shqiptar për të sjellë trupin e pajetë të të atit në Tiranë. Në shtëpinë atërore, rrethuar nga orendi që i duken si fantazma të heshtura, Melsi nis të rrëmojë në kujtimet e fëmijërisë. Papritur, mes tyre ai gjen një fetore shënimesh, që e çon në një zbulim tronditës për të atin dhe familjen e tij.

Përmes personazheve që mbartin brenda tyre sekrete të dhembshme dhe tragjeditë e shekullit XX, Kapllani rindërton historinë e një familjeje që fsheh origjinën e saj. Ai rrëfen historitë e një babai dhe të birit, që iu mbijetojnë regjimeve mizore dhe një epoke të trazuar falë pasionit dhe dashurisë për librat dhe gjuhët.

Autor:

Gazmend M. Kapllani

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2021

Faqet:

140

ISBN:

978-9928-356-48-2

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Faqja e fundit”

Your email address will not be published.

3 × five =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X