info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Fiuu! Ajri

550 L

Të gjitha kafshët dhe bimët kanë nevojë për ajër të pastër. Ky libër u tregon fëmijëve rëndësinë që ka ajri për jetën dhe shpjegon rreziqet e ndotjes. Fëmijët mësojnë se secili prej tyre mund të ndihmojë për të pakësuar ndotjen e ajrit.

Bli

Të gjitha kafshët dhe bimët kanë nevojë për ajër të pastër. Ky libër u tregon fëmijëve rëndësinë që ka ajri për jetën dhe shpjegon rreziqet e ndotjes. Fëmijët mësojnë se secili prej tyre mund të ndihmojë për të pakësuar ndotjen e ajrit.

Ky libër do t’i ndihmojë fëmijët të kuptojnë se burimet e Tokës janë të kufizuara dhe mjaft të çmuara, ndaj duhen përdorur me kujdes.

Në fund të librit ka katër faqe ku sugjerohen veprimtari, të cilat mund të realizohen nga fëmijët dhe që lidhen me temat e trajtuara në libër.

Përmban edhe një udhëzues me këshilla për prindërit, se si ta përdorin informacionin e librit, për t’i bërë fëmijët të vetëdijshëm për çështjen e mbrojtjes së planetit ku jetojmë.

Autor:

Nuria & Empar Jimenez

Botues:

Albas

Përktheu:

Semela Mero

Viti i botimit:

2011

Faqet:

36

ISBN:

978-9989-108-68-6

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Fiuu! Ajri”

Your email address will not be published.

two × five =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X