info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Fletore e modeluar për shkronjat

350 L

Fletorja e modeluar është realizuar me qëllimin për t’u mësuar nxënësve shkrimin e shkronjave të dorës dhe të shtypit. Më shumë se shkrimit të vetë shkronjës, i është dhënë rëndësi shkrimit të saj në fjalë, duke shmangur përsëritjen e shpeshtë mekanike të shkrimit të një shkronje.

Bli

Fletorja e modeluar është realizuar me qëllimin për t’u mësuar nxënësve shkrimin e shkronjave të dorës dhe të shtypit. Më shumë se shkrimit të vetë shkronjës, i është dhënë rëndësi shkrimit të saj në fjalë, duke shmangur përsëritjen e shpeshtë mekanike të shkrimit të një shkronje. Nxënësit i kërkohet të shkruajë fjalë, shkronjat e të cilave i ka mësuar, për të kaluar pastaj natyrshëm në shkrimin e fjalisë. Kjo e bën Fletoren e modeluar përveçse didaktike, edhe argëtuese.

Autor:

Rita Petro, Mirela Tërova, Besarta Konesha

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2023

Faqet:

38

ISBN:

978-9951-15-384-3

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Fletore e modeluar për shkronjat”

Your email address will not be published.

19 − 6 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X