info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Gegë Marubi

550 L

Kur themi fotografia shqiptare, nënkuptojmë Dinastinë Marubi, që filloi me Pjetër Marubin, në mesin e dytë të shekullit XIX, vazhdoi me Kel Marubin dhe u mbyll me mua, Gegë Marubin, më 1984-ën.

Bli

Kur themi fotografia shqiptare, nënkuptojmë Dinastinë Marubi, që filloi me Pjetër Marubin, në mesin e dytë të shekullit XIX, vazhdoi me Kel Marubin dhe u mbyll me mua, Gegë Marubin, më 1984-ën. I rritur mes artit fotografik, i pajisur me një kulturë europiane e i specializuem në artin e fotografisë moderne, u përpoqa të isha një vazhdues i denjë i kësaj dinastie. Ajo që më jep krenari është se duke krijuar arkivin tonë fotografik, unë u lashë brezave fototekën “Marubi”, një pasuri të paçmueshme, ku është skalitur historia jonë e gati 120 vjetëve.

Autor:

Albert Vataj, Zija Vukaj

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2018

Faqet:

64

ISBN:

978-9928-282-49-1

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Gegë Marubi”

Your email address will not be published.

20 − two =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X