info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Gënjeshtra të bardha

500 L

Një ditë në kopsht të gjithë po tregonin për motrat a vëllezërit e tyre, kurse Ameli nuk kishte as motër, as vëlla. Kishte “mbetur e fundit” në kopsht dhe kjo gjë e mërziste.

Bli

Mjaftoi një “gënjeshtër e vogël” e mamit për pyetjen e saj se si lindin bebet, që në mendjen e Amelit të ndizej një imagjinatë e madhe, sa ndërtoi një supermarket gjigant, ku shiteshin fara bebesh… Por, si mund të shkonin ata në këtë supermarket të largët, për të blerë një farë bebeje? Këto dhe ndodhi të tjera të këndshme lindën nga disa gënjeshtra të bardha, që i thanë prindërit e saj, duke qenë se ata mendonin se Ameli ishte e vogël për të kuptuar të vërtetën.

Autor:

Sevi Agolli

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2019

Faqet:

64

ISBN:

978-9928-300-83-6

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Gënjeshtra të bardha”

Your email address will not be published.

11 − 10 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X