info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Heroizmat e Fatbardh Pikaloshit

550 L

“Babai” i Fatbardh Pikaloshit, shkrimtari i njohur për fëmijë, Bedri Dedja, ju fton në portat e botës së tij magjepsëse të përrallave. Në këtë libër do të njihni heroizmat e famshme të Pikaloshit dhe miqësinë e tij jo të zakonshme me Qenin Qimekuq-Zemërbardhë.

Bli

Aventurat me fyej magjikë e katallanë të Fatbardh Pikaloshit vijojnë të magjepsin fëmijët anembanë.

“Babai” i Fatbardh Pikaloshit, shkrimtari i njohur për fëmijë, Bedri Dedja, ju fton në portat e botës së tij magjepsëse të përrallave. Në këtë libër do të njihni heroizmat e famshme të Pikaloshit dhe miqësinë e tij jo të zakonshme me Qenin Qimekuq-Zemërbardhë.

Autor:

Bedri Dedja

Viti i botimit:

2020

Faqet:

70

ISBN:

978-9928-332-13-4

Ilustrimet:

Kiti Capuni

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Heroizmat e Fatbardh Pikaloshit”

Your email address will not be published.

9 + eighteen =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X