info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Hirushja

850 L

Përrallën e njohur nga të gjithë “Hirushja”, tashmë fëmijët mund ta lexojnë të shoqëruar me tinguj të magjishëm. Duke shtypur një nga 10 butonat-figura që shoqërojnë tekstin, fëmijët dëgjojnë tinguj argëtues dhe zërat e heronjve të përrallës. Po ashtu, ata mahniten nga ilustrimet e mrekullueshme, që i dërgon ata në një botë përrallore e magjepsëse.

Bli

Përrallën e njohur nga të gjithë “Hirushja”, tashmë fëmijët mund ta lexojnë të shoqëruar me tinguj të magjishëm. Duke shtypur një nga 10 butonat-figura që shoqërojnë tekstin, fëmijët dëgjojnë tinguj argëtues dhe zërat e heronjve të përrallës. Po ashtu, ata mahniten nga ilustrimet e mrekullueshme, që i dërgon ata në një botë përrallore e magjepsëse.

Autor:

Sharl Pero

Botues:

Albas

Përktheu:

Emine Oktrova

Viti i botimit:

2012

Faqet:

10

ISBN:

978-608-237-006-4

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Hirushja”

Your email address will not be published.

eight + 9 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X