info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

I mrekullueshmi Magjistari i Ozit

560 L

Ndiqni Dorotinë dhe qenin e saj Toto në aventurën e tyre në mbretërinë e Ozit. Aty ata miqësohen me Dordolecin, Druvarin prej teneqeje dhe Luanin frikacak. Por Doroti do të rikthehet në Kansas. Prandaj ajo kërkon ndihmën e magjistarit të Ozit, por rrugës përballet me vështirësi të mëdha dhe një shtrigë të pabesë.

Bli

Ndiqni Dorotinë dhe qenin e saj Toto në aventurën e tyre në mbretërinë e Ozit. Aty ata miqësohen me Dordolecin, Druvarin prej teneqeje dhe Luanin frikacak. Por Doroti do të rikthehet në Kansas. Prandaj ajo kërkon ndihmën e magjistarit të Ozit, por rrugës përballet me vështirësi të mëdha dhe një shtrigë të pabesë.

Autor:

Lyman Frank Baum

Botues:

Albas

Përktheu:

Viola Dona

Përgatiti:

Silvia Roncaglia

Viti i botimit:

2014

Faqet:

80

ISBN:

978-9928-02-475-6

Jepni vlerësimin tuaj për librin “I mrekullueshmi Magjistari i Ozit”

Your email address will not be published.

five × one =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X