info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Kafshët e mia

880 L

Në faqet e këtij libri fëmijët do të takojnë kafshët e mrekullueshme që flasin dhe që kanë dëshirë të luajnë me fëmijët. Fëmijët, jo vetëm që mund të dëgjojnë zërat e tyre, por edhe mund t’i prekin ato.

Bli

Në faqet e këtij libri fëmijët do të takojnë kafshët e mrekullueshme që flasin dhe që kanë dëshirë të luajnë me fëmijët. Fëmijët, jo vetëm që mund të dëgjojnë zërat e tyre, por edhe mund t’i prekin ato.

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Përktheu:

Sofiana Filipi

Viti i botimit:

2013

Faqet:

10

ISBN:

978-9928-02-255-4

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Kafshët e mia”

Your email address will not be published.

12 − 1 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X