info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Klara luan balerinash

670 L

Vogëlushja Klara ka shumë dëshirë të kërcejë dhe me kostumin e baletit ngjan si një balerinë e vërtetë. Bashkë me shoqen e saj Lina, ato bëjnë prova për të dhënë një shfaqje para kukullave të tyre. Klara i fton mikeshat e saj të vogla të kërcejnë bashkë me të.

Bli

Vogëlushja Klara ka shumë dëshirë të kërcejë dhe me kostumin e baletit ngjan si një balerinë e vërtetë. Bashkë me shoqen e saj Lina, ato bëjnë prova për të dhënë një shfaqje para kukullave të tyre. Klara i fton mikeshat e saj të vogla të kërcejnë bashkë me të.

Autor:

Emilie Beaumont & Nathalie Belineau

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2015

Faqet:

14

ISBN:

978-608-237-036-1

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Klara luan balerinash”

Your email address will not be published.

4 − two =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X