info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Koço Devole

800 L

Filip Çakuli pa humor më tha: “Kontributi i tyre na gëzon. Moskontributi na nderon.” Tashmë libri është gati. Falënderojmë miqtë e aktorit të madh, që nuk u kursyen për botimin e librit.

Bli

“Fiks Fare” më ngarkoi të shkruaj një libër për Koço Devolen. Libri për t’u “pjekur” kërkon ndihmë nga miqtë dhe dashamirësit. Filip Çakuli pa humor më tha: “Kontributi i tyre na gëzon. Moskontributi na nderon.” Tashmë libri është gati. Falënderojmë miqtë e aktorit të madh, që nuk u kursyen për botimin e librit. Falënderojmë gjithashtu edhe dashamirësit që mbetën te premtimet, edhe pse një fjalë e urtë në ekonominë e tregut, thotë: “Miku, kur jep fjalën, ther djalin e komshijes”. Problem është kur komshija ka cupa!

Autor:

Mitro Çela

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2021

Faqet:

152

ISBN:

978-9928-356-23-9

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Koço Devole”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve + 10 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X