info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Koni, Billi dhe banda e vajzave

650 L

Koni duhet t’i dalë në krahë Billit. Tanja, një nxënëse e klasës paralele, keqtrajton shokët e saj të klasës. Papritur ajo e ka kapur me Billin. Ç’mund të bëjë Koni për shoqen e saj? Si mund ta ndihmojë Billin, për të shpëtuar nga banda e Tanjës?

Bli

Koni duhet t’i dalë në krahë Billit. Tanja, një nxënëse e klasës paralele, keqtrajton shokët e saj të klasës. Papritur ajo e ka kapur me Billin. Ç’mund të bëjë Koni për shoqen e saj? Si mund ta ndihmojë Billin, për të shpëtuar nga banda e Tanjës? Për fat, me të është edha Ana me Dinën. Shoqet e vërteta mund t’i besojnë njëra-tjetrës. Me ta është edhe Filipi, gjithnjë i gatshëm për të ndihmuar.

Autor:

Dagmar Hoßfeld

Botues:

Albas

Përktheu:

Ina Metani

Viti i botimit:

2016

Faqet:

174

ISBN:

978-9928-02-638-5

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Koni, Billi dhe banda e vajzave”

Your email address will not be published.

three × 2 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X