info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Koni dhe cirku i pushimeve

470 L

Koni mezi pret të shkojë në plazh e të flejë në tendën e kampingut. Por papritur gjithçka shkon ters me pushimet e shkurtra dhe familja Klaviter befas e gjen veten duke bërë kamping në kopshtin e shtëpisë së tyre. Nga një ekskursion i vogël del një cirk fantastik pushimesh!

Bli

Koni mezi pret të shkojë në plazh e të flejë në tendën e kampingut. Por papritur gjithçka shkon ters me pushimet e shkurtra dhe familja Klaviter befas e gjen veten duke bërë kamping në kopshtin e shtëpisë së tyre. Nga një ekskursion i vogël del një cirk fantastik pushimesh!

Autor:

Julia Boehme

Botues:

Albas

Përktheu:

Ina Metani

Viti i botimit:

2014

Faqet:

104

ISBN:

978-9928-02-479-4

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Koni dhe cirku i pushimeve”

Your email address will not be published.

14 + fifteen =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X