info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Koni dhe dasma

470 L

E hatashme! Prindërit e Billit do të martohen dhe Koni është e ftuar! Dasma e parë në jetën e saj, ku ajo do të jetë e pranishme. Mbi të gjitha, ajo do të jetë shoqëruesja e nuses dhe do të hedhë petalet.

Bli

E hatashme! Prindërit e Billit do të martohen dhe Koni është e ftuar! Dasma e parë në jetën e saj, ku ajo do të jetë e pranishme. Mbi të gjitha, ajo do të jetë shoqëruesja e nuses dhe do të hedhë petalet. A nuk është pak e rritur për këtë punë? Billit i duket çmenduri që prindërit e saj vendosin të martohen dhe, mbi të gjitha, nuk do të veshë fustan në ceremoninë e tyre. Por, s`ka dasmë pa pengesa. Edhe kjo dasmë has disa të tilla…

Autor:

Julia Boehme

Botues:

Albas

Përktheu:

Ina Metani

Viti i botimit:

2017

Faqet:

96

ISBN:

978-9928-02-956-0

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Koni dhe dasma”

Your email address will not be published.

eight − one =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X